Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vážená Věro Kovářová!

Shrňme si fakta: Volby vyhrál Andrej Babiš se svým hnutím ANO. "Demokratický blok" včetně KDU-ČSL a STAN se vzdal vládní odpovědnosti a dopustil se stejné chyby, jako demokratičtí ministři v Únoru!!!

Kladete si podmínku, že vítěz voleb Andrej Babiš musí odstoupit. "Demokratický blok" tvrdí, že funkční vládu blokuje vítěz voleb. Není to naopak? "Demokratický blok" určuje vítězi voleb nesplnitelné podmínky, aby se Andrej Babiš vzdal proto, že je vyšetřován policií, i když víme, že toto vyšetřování se dá zařídit, když se potřebujeme někoho zbavit v politice. Politik odstoupí, vypadne z rozhodovacích procesů, a pak se vyšetřuje a vyšetřuje a vyšetřuje bez odsouzení. Věra Jourová dokonce byla bezdůvodně tři měsíce ve vězení.

Není to právě "Demokratický blok", který vhání Andreje Babiše do spolupráce s komunisty a SPD? Nejste to i Vy, paní Věro Kovářová?

:-)

2 2
možnosti
MC

Omyl. Jste to Vy pane Šimku s tím vaším morálním vyučovacím procesem.

0 2
možnosti
Foto

Kecy, kecy, kecy...... nevím, jestli jim opravdu věříte nebo musíte.

4 1
možnosti

Autorko, jen technická poznámka. Všechny strany v našem parlamentu jsou demokratické, jinak by nemohly být připuštěny k volbám. I když s tím třeba já v případě komunistů nesouhlasím, podrobuji se rozhodnutí voličů, zkuste to také. Pokud máte jiný názor, obraťte se na Nejvyšší správní soud nebo Ministerstvo vnitra s návrhem na jejich zrušení. To ale neuděláte a budete s nimi čtyři roky dělat kšeftíčky, že?

5 2
možnosti
Foto

Ne všechny strany v našem parlamentu nejsou demokratické. Konkrétně nejsou demokratickými stranami SPD, KSČM, a ANO.

Byly demokraticky zvoleny ale demokratické nejsou

0 2
možnosti
MB

Nikdo přece nezpochybňuje tvořit koalici s vítězem voleb. Není možné se ovšem politicky pářit se zcela znemožněným individuem Burešem a vyřetřovanou osobou ! Přímá spolupráce s tímto je pak v identické rovině - Kdy mnozí vstupovali do KSČ - Pak měli malebné kecy o tom, že je šli rozkládat zevnitř a vlastně jsou členy - 3 Odboje ! Jak krásně se ukazuje, že jde o účelovou Sektu, která není ochotna svého Veleknběze nikým jiným nahradit . Ideje, myšlenka není ničím - Hnutí je vším ! ...:-)

2 5
možnosti
Foto

A ještě dodám toto. Lid, který Babiše volil, moc dobře věděl, že:

1. Je trestně stíhán za něco, co provedli tisíce žadatelů o dotaci - lehkou úpravu žádosti tak, aby dotaci dostali. Ale, zatímco většina dotací šla na ziskové podnikání, tak dotace pro Čapí hnízdo je na čiročirou charitu a veřejně prospěšnou věc.

A to, že trestní stíhání bylo "náhodou" zahájeno pár měsíců před volbami také žádná náhoda není.

2. A ty nesmysly okolo Babišovy registrace u StB. Samozřejmě, že nějakou mít musel, když celá léta pracoval v "nesocialistickém zahraničí". Ale zatím nikdo nikdy neprokázal, že někomu uškodil.

Vy jste volby nevyhráli, dostali jste se do sněmovny s tím nejmenším počtem hlasů. Tak si, prosím, nediktujte, co má vítěz voleb dělat.

8 6
možnosti
JF

J83i50ř94í 57F16o84g14e90l

17. 2. 2018 7:16

Proč by si vás mazal? Vy se namažete sami....

5 1
možnosti
OP

Paní Kovářová, Babiš už připustil předčasné volby a vy dobře víte, že v těch už by jste propadli. Ten stav ve sněmovně, který dnes je, byl znám ihned po volbách a všichni jste tvrdili, že s ANO nikdy. Proč jste to, co říkáte dnes, vytáhli až teď? Proč jste nespojili vy všichni v opozici síly a nedosáhli jste na to, aby estébák a trestně stíhaná osoba nemohla vládnout? Protože jste doufali, že to nějak dopadne a vaše korýtka zůstanou plná Rv

7 2
možnosti
SN

:-).......Obdivuji Vaši odvahu ! ANO snad nechce EU, nebo spolupráci s NATO? Táhne nás na východ? Ještě k tomu, že Babiš přes veškeré plivance a osočování,(zatím neprokázané), byl vítězem voleb ve Vašem případě o délku dvou parníků, Vy mu budete říkat, co může a co ne?

Ještě můžete požádat, jako Chovanec o min. vnitra, spravedlnosti a financí!

MOžná s podmínkou, že Gazdík ze Suché LOzi bude premiérem! Do aprila je ještě daleko !!!!!!

13 1
možnosti
Foto

Paní Kovářová krok STAN není nic jiného než čirý populismus.

To co jste vyhlásili už dávno opakovaně zaznělo od různých stran včetně STAN a Babiš s ANO jasně deklarovali, že trvají na tom, že premierem bude Babiš. Svým chováním mu jen dáváte legitimitu jako realného politického partnera..

S lidmi jako Babiš se prostě nejedná!!!

3 5
možnosti
ČP

A.Babiš vyhrál volby, takže s ním je potřeba jednat. Vy jste si toho nevšiml? A to jsou toho plné noviny.

5 2
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 14,72
  • Průměrná čtenost 549x
Ing. Věra Kovářová. Bývalá starostka obce Chýně, poslankyně Parlamentu ČR, místopředsedkyně hnutí STAN,  překladatelka a učitelka německého jazyka. Podrobnosti o mně najdete na mých webových stránkách.

Seznam rubrik